24 Haziran 2013 Pazartesi

E TİCARET YAPMANIN MAALİYETİ NEDİR?

 
E Ticaret Yapmanın Maliyeti Nedir?


Elektronik ticaret yapmak sanal bir ticaret şekli olsa da satacağımız ürünler fiziksel ürünler olduğu için belli bir maliyet gerektirir.Ancak e ticareti yapmanın sıfır maliyetli yolları da vardır sıfır maaliyetle e ticareti aşağıda anlatacağım.

Şimdi sizlere e ticaret yapmanın maliyetinden bahsedeyim eticaret yapacaksak öncelikle satacağımız bir ürün belirlememiz ve bu ürünü tedarik etmemiz gerekir.

Ürün tedariği için belli bir sermaye ihtiyacımız var.
Ürünü tedarik ettik artık bu ürün için birde depoya ihtiyacımız var ve bunun için sermayeye,(gözünüz korkmasın arkadaşlar ben size sıfır maliyetle yapabileceğiniz e ticaretide aşağıda anlatacağım sabırlı bir şekilde devam edin :) )



Depoladığımız ürünü satacağımız sırada kargo ve paketleme işini tek başımıza yapamayacağımıza göre eleman almamız gerekecek ve tabi bunun için gerekli olan şey sermaye,

Paketlediğiniz ürünü fatura kesmeden gönderemezsiniz bunun için maliyeye gitmeniz ve belli bir zaman ayırmanız gerekli,

Satacağınız ürünün bedelini tahsil etmeniz için birde sanal pos almanız ve bunun içinde belli bir sermaye ayırmanız gerekli ,

Sattığınız ürünün fotoğraflarını siteye koyup yayınlamanız yani bunada sermaye ayırmanız  gerekli,

Sitenizin üst sıralara çıkması için çok iyi bir seo yapılandırması ve bunun için ya uzun bir süre ayırmanız yada  bu işi ücretli yaptırmanız gerekli,

E ticaret sitenizin çok iyi yapılandırılması gerekli...

Tüm bunları yapmak için en az 60-70 bin liraya ihtiyacınız olacaktır.Belkide daha fazla bir maaliyete ihtiyacınız olacaktır.
 Ancak üzülmeyin sıfır maaliyetle de e ticaret yapmanız mümkün olduğu gibi 15-20 tl ye ticaret de ticaret yapabilirsiniz ve şimdi sizlere önereceğim sitelerden çalışmanızla doğru orantılı olarak çok güzel paralar kazanabileceksiniz.
Bunun için sizlere ücretsiz bir anket doldurma sitesi olan napolyon, 20 tl ile binlerce ürüne satış ortağı olabileceğiniz X ticaret ve 15 tl ile iki ayda 5 bin lira kazanabileceğiniz patronum.comu anlatacağım.
Bu sitelerin her birinin avantaj ve dezavantajlarını kazanç miktarlarını ve kazandırma şekillerini en ince ayrıtısıyla anlattığım yazılara göz atarsanız aklınızda hiçbir soru kalmayacaktır.

Anket doldurma sitesi olan napolyonla kazanç nasıldır?

X ticaretle nasıl kazanılır?

Patronum.com Nasıl kazandırır?


Umarım faydalı bir yazı olmuştur herkese hayırlı ve bol kazançlar dilerim.



e-ticaret ve sanal mağaza

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Konuyla ilgili sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım teşekkürler