15 Haziran 2013 Cumartesi

E TİCARET VE HİBE KREDİLER

 E TİCARETE SAĞLANAN HİBE KREDİLER NELERDİR?

E ticaret yapmak için bazı e ticaret sistemlerinde herhangi bir maliyet gerekmese de e ticarette kurmuş olduğunuz sitenin reklamını yapabilmek ve bir şekilde insanları sitenizden haberdar edebilmek için illaki bütçe ayrılmalıdır. Tabi ayıracağımız bütçe ve bütçe miktarı bizim e ticarette ne kadar ilerlemek istediğimizle ve e ticaretten ne kadar kazanç elde etmek istediğimizle doğru orantılıdır. E ticarette destek alabilmenin  birkaç yolu vardır ve bu yolların hemen hemen hepsinde kredi verilmeden önce e ticaret girişimcilerine belirli derslerin verildiği ücretsiz kurslar verilmekte ve bu kurslardan alınan sertifikalarla yapılan başvuru  yapmaya hak kazanılır. (Hibe kredi veren kuruluşlardan birkaçını buradan inceleyebilirsiniz kosgeb sodes gençlik ve spor bakanlığı...)



Sertifikamızı aldık projeye başvuru yaptık peki hibe kredi alabilmek için ne yapmalıyız?

Öncelikle hibe kredi alabilmek için  projemizin uygulanabilirliğinin yüksek, harcama giderlerinin çok iyi sentezlenmiş ve proje hakkında akılda soru kalmayacak şekilde projenin açık ve net bir şekilde ifade edilmiş olması gereklidir. 

Projemizi sunmadan önce proje hakkında çok kapsamlı bir araştırma yapılmalı.Sunacağımız proje eğer bir e ticaret projesi ise  bizim kuracağımız e ticaret sitesinin diğerlerinden farkı ve artıları belirgin bir şekilde öne çıkarılmalıdır.
Hibe krediler ile ilgili tam
olarak kapsamlı bir bilgi için 
ibe krediler adlı kitaptan faydalanabilirsiniz.


Arkadaşlar işin özü şudur ki devletten veya herhangi bir kuruluştan hibe veya "0" faizli herhangi bir kredi alabilmenizin en önemli adımlarından birincisi konu hakkında eğitiminiz olacak bir diğeri ise realist davranacaksınız.

Hibe kredi almak istiyorsanız projenize önce kendiniz güvenip inanacaksınız sonra destek birimlerini inandıracaksınız.
Ülkemiz e ticaret konusunda yeteri kadar gelişmiş değil bu yüden ekonomi bakanlığınca e ticaret desteklenecek bu oldukça güzel ve avantajlı bir fırsattır bu yüzden çok iyi değerlendirilmelidir konu ile ilgili haberi buradan okuyabilirsiniz tüm e ticaret girişimcilerine hayırlı başarılar dilerim

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Konuyla ilgili sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım teşekkürler